Pravila privatnosti i upotreba kolačića

Opće informacije

KRK sistemi d.o.o., Petra Kobeka 15, 51000 Rijeka bavi se pružanjem telekomunikacijskih usluga. Osnovne djelatnosti tvrtke KRK sistemi d.o.o. su bežične telekomunikacije.

Pravila privatnosti objašnjavaju koje osobne podatke prikupljamo i obrađujemo, u koju svrhu, temeljem koje pravne osnove, s kime ih i zašto dijelimo, koje zaštitne mjere provodimo, te koja su vaša prava vezano za pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje te vaše pravo na prigovor. Ova se pravila privatnosti odnose na podatke koje prikuplja o osobama putem web stranice http://www.air-net.hr

KRK sistemi d.o.o. poštuje sva načela zaštite i obrade osobnih podataka.

Ako imate pitanja u vezi s privatnosti mrežne stranice http://www.air-net.hr, slobodno nas kontaktirajte na hello@air-net.hr ili poštom na slijedeću adresu:

KRK sistemi d.o.o, Petra Kobeka 15, 51000 Rijeka

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Za održavanje funkcionalnosti mrežne stranice i pružanje traženih usluga korisnicima, KRK sistemi d.o.o. može prikupljati Vaše osobne podatke kao što su: ime i prezime, adresa, e-pošta i telefonski broj. Upisom navedenih osobnih podataka u za to predviđena polja dajete svoju privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu: uspostavljanja kontakta sa Vama, obrade Vašeg zahtjeva i pružanja informacija o proizvodima i uslugama.

U svrhu prikupljanja podataka u vezi sa statistikom posjećenosti internet stranicama automatski se prikupljaju informacije povezane s njima a koje mogu sadržavati Vašu IP adresu, ime domene, vrijeme pristupa, i slične podatke koji se uobičajeno prikupljaju u svrhu statistike internet stranica. Tako prikupljene podatke KRK sistemi d.o.o. može koristiti isključivo u svrhu pružanja učinkovitije korisničke usluge korisnicima.

Zašto prikupljamo podatke?

Vaše podatke prikupljamo u svrhu obrade upita i daljnje komunikacije.

Čuvanje i sigurnost osobnih podataka

KRK sistemi d.o.o. čuvat će osobne podatke koliko je potrebno obzirom na svrhu prikupljanja ili koliko je predviđeno zakonom.

KRK sistemi d.o.o. ne daje, ne prodaje i ne posuđuje popis korisnika/klijenata trećim stranama i štiti Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Korištenje kolačića (Cookies)

Kolačić je informacija koju web stranica pohranjuje na računalo posjetitelja. Kolačići na stranicama pohranjuju postavke vezane uz prilagođenost web stranice pojedinačnom posjetitelju, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kada se sljedeći put otvori ista web stranica, internetski preglednik šalje podatke iz kolačića koji pripadaju toj stranici. Web stranice koje koriste kolačiće ne mogu dobiti pristup informacijama koji im nisu omogućene i ne mogu pristupiti ostalim datotekama na računalu posjetitelja.

Posjetitelj može samostalno zabraniti pohranjivanje kolačića na vlastitom računalu ili ih obrisati. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama internetskog preglednika.

Ukoliko smatrate da su prekršena prava vezana uz zaštitu osobnih podataka, osobe koje su dobrovoljno dostavile podatke na web tranici www.air-net.hr, mogu podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka

Vaša prava

Pravo na pristup

U svakom trenutku imate pravo na pristup Vašim osobnim podacima koje pohranjujemo.

Pravo na ispravak

Temeljem Vašeg zahtjeva dopunit ćemo ili izmijeniti Vaše osobne podatke ukoliko su isti nepotpuni, netočni ili njihova obrada nije u skladu sa zakonskim odredbama.

Pravo na brisanje

Ukoliko opozovete svoju suglasnost za prikupljanje, obradu i korištenje osobnih podataka, te zatražite brisanje, iste ćemo obrisati samo ako više nisu potrebni za namjenu za koju su pohranjeni ili ako je pohrana zakonski nedopustiva.

Uvjeti korištenja

Molimo da pročitate naše Opće uvjete poslovanja kako bi vidjeli uvjete vezane za korištenje i odgovornost, te saznali koja su vaša prava.

Vaš pristanak

Korištenjem naše stranice pristajete na naša Pravila privatnosti.

Pravo na prigovor oko upotrebe osobnih podataka

Ako se obrada Vaših osobnih podataka zasniva na ostvarenju naših legitimnih interesa, imate pravo u svakom trenutku uložiti prigovor na takvu obradu osobnih podataka u mjeri u kojoj se obrada odnosi na Vaše podatke. U slučaju da dokažemo da postoje uvjerljivi legitimni i zakoniti razlozi za obradu koji nadilaze vaše interese, prava i slobode ili ako je to potrebno radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane naših pravnih zahtjeva, vaš prigovor neće biti uvažen.

Promjene u pravilima o privatnosti

Zadržavamo pravo izmjene ove Izjave o zaštiti osobnih podataka u bilo kom trenutku, sukladno važećim zakonima o zaštiti podataka.

Za sve prijedloge i pritužbe u svezi s obradom Vaših osobnih podataka, kao i za opoziv suglasnosti kontaktiratirajte nas na:

KRK sistemi d.o.o.
Petra Kobeka 15
51000 Rijeka
hello@air-net.hr